Udruga za realitetnu terapiju Republike Hrvatske (Udruga za realitetnu terapiju Republike Hrvatske, 2007)
Mrežne stranice neprofitne udruge koja okuplja stručnjake s različitih područja ljudskog djelovanja (zdravstvo, socijalna skrb, prosvjeta i dr.) radi ostvarivanja zajedničkih interesa na unapređenju mentalnog zdravlja u najširem smislu riječi.