Integrirani knjižnični sustav (Nacionalna i sveučilišna knjižnica : GRADEC Projektni tim za implementaciju knjižničnog sustava Voyager na zagrebačkom sveučilištu, 2008)
Mrežne stranice projekta Implementacija Voyagera u sustav knjižnica znanstveno-nastavnih ustanova sveučilišta u Hrvatskoj i knjižnica samostalnih instituta