Hrvatski elektrogospodarski sindikat : Croatian Electricity Trade Union (Hrvatski elektrogospodarski sindikat, 2007)
Mrežne stranice sindikata kao samostalne, izvanstranačke i interesne udruge radnika Hrvatske elektroprivrede d.d. i radnika u društvima kojima je osnivač Hrvatska elektroprivreda