Festival svjetskog kazališta World Theatre Festival. (Zagreb : [s. n.], 2003)
Mrežne stranice kazališnog festivala s izborom iz najkvalitetnijih i najinovativnijih svjetskih kazališnih ostvarenja. Cilj festivala je pokazati publici relevantna zbivanja na velikim svjetskim scenama i omogućiti kazališnoj javnosti dodir sa svjetskim autorskim kazalištem
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 15.9.2008
Keywords: Kazališni festivali -- Zagreb -- 2000.- 2010.; Kazališni festivali -- Zagreb -- 2011.-