Festival svjetskog kazališta : World Theatre Festival ([s. n.], 2003)
Mrežne stranice kazališnog festivala s izborom iz najkvalitetnijih i najinovativnijih svjetskih kazališnih ostvarenja. Cilj festivala je pokazati publici relevantna zbivanja na velikim svjetskim scenama i omogućiti kazališnoj javnosti dodir sa svjetskim autorskim kazalištem