Catalogus librorum Zagrabiae impressorum ordine chronologico. - Baričević, Adam Alojzij
Kronološki popis knjiga tiskanih u Zagrebu 1690. - 1800.
Usp. R 3660
18/19. stoljeće
Gaj, V. Knjižnica Gajeva
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Primjerak potječe iz knjižnice Ljudevita Gaja (potpis Ljudevitova sina Velimira)
Na listu Ir olovkom dopisano: B. A. Barichevich
Kartonske korice presvučene smeđom kožom
Keywords: Katalozi (tiskane knjige) -- 17. - 19. st. -- Zagreb -- Rukopis; Zagreb -- Tiskarstvo -- 17. - 19. st. -- Rukpis