Općina Kneževi Vinogradi (Kneževi Vinogradi : Općina Kneževi Vinogradi, 2004)
Mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.7.2008.)
Tekst na hrv., engl. i na madž. jeziku
Keywords: Lokalna samouprava -- Kneževi Vinogradi; Kneževi Vinogradi -- Vodiči