Pjesma psa ; Pjesma vuka - Petőfi, Sándor; Špicer, Mavro (1898)
Pjesme su na mađarskom prvi put objavljene 1847.
Ispod toga: Preveo M. Šp.
Papir
Lat. kurziva
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Ispod teksta crvenom olovkom zapisano: Mavro Špicer, Budimpešta || "Mladost" Beč, 1898.
Prijevod nije tiskan u "Mladosti"