Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije - Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije (Koprivnica) (Koprivnica : Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije)
Mrežne stranice stručno poslovne organizacije obrtnika koja promiče, usklađuje, zastupa i predstavlja zajedničke interese obrtnika Koprivničko-križevačke županije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 8.7.2008
Keywords: Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije (Koprivnica); Obrtništvo -- Koprivničko-križevačka županija