Obrtnička komora Zagreb Chamber of Trades and Crafts in Zagreb. - Obrtnička komora (Zagreb) (Zagreb : Obrtnička komora Zagreb, 2006)
Web-stranice komore čije su zadaće promicanje, usklađivanje i zastupanje zajedničkih interesa obrtnika pred tijelima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, odnosno pred tijelima Grada Zagreba i Zagrebačke županije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.6.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 20.2.2023.)
Stv. nasl. s naslovnice
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Obrtnička komora (Zagreb); Obrtništvo -- Zagreb