Udruga hrvatskih rukometnih sudaca - Udruga hrvatskih rukometnih sudaca (Zagreb) (Zagreb : Udruga hrvatskih rukometnih sudaca)
Mrežne stranice udruge osnovane s ciljem postizanja napretka u promicanju, razvitku i unapređenju rukometa, suđenjem i nadziranjem suđenja
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 23.6.2008
Keywords: Udruga hrvatskih rukometnih sudaca (Zagreb); Rukometni suci -- Hrvatska