Soundguardian.com (Udruga Glazba, 2007)
Mrežne stranice s informacijama o najvažnijim glazbenim svjetskim i domaćim događajima, recenzijama netom izašlih albuma i glazbenih DVD-ova, izvještajima s koncerata, intervjuima s poznatim glazbenicima i sl.