Općina Primošten službene stranice općine Primošten. (Primošten : Općina Primošten, 2007)
Mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 6.6.2008
Keywords: Lokalna samouprava -- Primošten; Primošten -- Vodiči