Pjesnička djela. - Nalješković, Nikola
Tzv. Šipanski rukopis
List 284r-321r: Pjesni bogoljubne (tekstovi su označeni brojevima 1-14)
17. stoljeće?
Papir
Lat. kurziva
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Na listu 180r, pored naslova dodana godina 1760
Na listu 282r zapis olovkom Vilanel vruchia i plaha || ostavila Balda vlaha, ispod toga zapis perom: Vilanela ...Baldasaro Andriasci 1826 || vrucia i plaha &cc liepa mare pudoriza, na listu 283r zabilježeni inicijali B. G. B.