Mandaliena pochornica. - Bunić-Vučić, Ivan
Cviljenje prvo i cviljenje drugo u cijelosti
Cviljenje prvo (1-22), cviljenje drugo (25-44)
17/18. stoljeće
Papir
Lat. kurziva, prijepis
Incijali pune lombarde različito ukrašene
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Str. 12-14 uvezane na kraju rukopisnog bloka iako im sadržajno tamo nije mjesto