Zgraf Međunarodna izložba grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija = International Exhibition of Graphic Design and Visual Communications. ([Zagreb : ZGRAF], 1999)
Mrežne stranice međunarodne manifestacije grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija koja se od 1975. godine trijenalno održava u Zagrebu
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 13.5.2008-
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Grafički dizajn -- Hrvatska -- Izložba