Rooster.city neovisni portal Đurđevačke Podravine (Đurđevac : UPOR - Udruga podravskog razvoja, 2008)
Web-stranice s vijestima i informacijama iz grada Đurđevca i okolice.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.djurdjevac.com
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.5.2008.; zadnji opis prema verziji dana: 17.12.2020.)
Keywords: Đurđevac -- Vodiči