Tabor film festival (Zabok : Tabor Film Festival, 2008)
Web stranice međunarodnog festivala kratkometražnog filma
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.taborfilmfestival.com/index.php ; http://taborfilmfestival.com/2017/index.php/hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 8.5.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 7.8.2019.)
Tekst na hrv i na engl. jeziku
Keywords: Filmski festivali -- Kumrovec; Kratkometražni film -- Festivali -- Kumrovec