Koprivnica online informativni portal. ([S. l.] : Virtual, 2008)
Mrežne stranice s vijestima, novostima i zanimljivostima iz gospodarstva, politike, društva, kulture i sporta Koprivnice i okolice.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.4.2008.)
Keywords: Koprivnica -- Vodiči