Grad Bakar službeni portal. (Bakar : Grad Bakar, 2007)
Web-stranice stranice grada.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.4.2008.; zadnji opis prema verziji dana: 31.10.2017.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Bakar; Bakar (grad) -- Vodiči