Općina Višnjan službene stranice općine Višnjan. (Višnjan : Općina Višnjan, 2007)
Mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.4.2008.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Višnjan; Višnjan -- Vodiči