Imehrvatsko.net ([S. l.] : Ime.hrvatsko, 2006)
Mrežne stranice o hrvatskim imenima; sadrže opis imena, raspostranjenost i porijeklo, značajke imena, poznate imenjake
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: http://www.imehrvatsko.net/ ;http://imehrvatsko.net/apex/f?p=108:1:220190791639854
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 9.4.2008
Tekst na hrv. i na eng. jeziku
Keywords: Osobna imena