Općina Jelenje službeni portal. (Jelenje : Općina Jelenje, 2009)
Mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.jelenje.hr/default.asp
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.3.2008 ; zadnji opis prema verziji dana: 2.9.2009.)
Opis građe dana: 25.3.2008 ; zadnji opis prema verziji dana: 2.9.2009
Keywords: Lokalna samouprava -- Jelenje; Jelenje -- Vodiči