Računovodstvo i financije (Zagreb : Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika, 2007)
Mrežne stranice udruge s informacijama vezanim uz područja računovodstva, revizije i financija
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.rif.hr/index.html
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 20.3.2008
Keywords: Računovodstvo -- Hrvatska; Financije -- Hrvatska