Općina Tribunj (Tribunj : Općina Tribunj, 2007)
Web-stranice općine
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.tribunj.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.3.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 2.3.2020.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Tribunj; Tribunj -- Vodiči