Lijepa naša (Zagreb : Lijepa naša, 2008)
Mrežne stranice s najnovijim vijestima i događanjima iz Hrvatske
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
U zaglavlju HTML podnasl.: Internet portal Lijepa naša
Opis građe dana: 28.2.2008