Biochemia medica : the journal of Croatian Society for Medical Biochemistry and Laboratory Medicine (Hrvatsko društvo medicinskih biotehničara : Medicinska naklada, 2006)
Mrežne stranice časopisa područja medicinske biokemije i laboratorijske medicine.