Hrvatska udruga socijalnih radnika - Hrvatska udruga socijalnih radnika (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska udruga socijalnih radnika)
Web-stranice profesionalne organizacije koja nastoji pratiti aktualna društvena zbivanja i preustroj sustava socijalne skrbi u skladu s potrebama modernog društva.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.husr.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.1.2007. ; zadnji opis prema verziji dana: 31.8.2022.)
Keywords: Hrvatska udruga socijalnih radnika (Zagreb) -- D; Socijalni radnici -- Hrvatska; Socijalna skrb -- Hrvatska