Benkovac baština kulturno-povijesna baština benkovačkog kraja - Predovan, Josip (Benkovac : Gprojekt, 2005)
Web-stranice o kulturnim i povijesnim spomenicima Benkovca i benkovačkog kraja nastale je u sklopu nastavnih aktivnosti u Srednjoj školi kneza Branimira u Benkovcu.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.1.2008. ; zadnji opis prem verziji dana: 31.8.2022.)
Od svibnja 2007., aktualna druga verzija web stranica - izbornik Projekt
Keywords: Kulturna baština -- Benkovac (okolica); Benkovac -- Vodiči