Benkovac baština : kulturno-povijesna baština benkovačkog kraja - Predovan, Josip (Gprojekt, 2005)
Web-stranice o kulturnim i povijesnim spomenicima Benkovca i benkovačkog kraja nastale je u sklopu nastavnih aktivnosti u Srednjoj školi kneza Branimira u Benkovcu.