Hrvatska udruga školskih knjižničara : Croatian Association of School Librarians
Web-stranice strukovne i znanstvene udruge osnovane radi kvalitetnijeg promicanja školskog knjižničarstva, bržeg i kvalitetnijeg protoka informacija te promicanja profesionalnog statusa školskih knjižničara