Izbori.hns.hr (Zagreb : Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati, 2007)
Mrežne stranice o parlamentarnim izborima u Hrvatskoj
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.10.2007.)
Keywords: Parlamentarni izbori -- Hrvatska -- 2001.-2010.; Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati (Zagreb)