Izbori '07 Nacional (Zagreb : Nacional, 2007)
Mrežne stranice o parlamentarnim izborima u Hrvatskoj
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://izbori.nacional.hr
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 19.10.2007
Keywords: Parlamentarni izbori -- Hrvatska -- 2001.-2010.