AIDS.hr HIV/AIDS informativna i edukativna stranica ([Zagreb] : Iskorak-centar za prava seksualnih i rodnih manjina, 2006)
Mrežne stranice s prikazima informacija poput osnovnih činjenica koje u nekoliko lako pamtljivih točaka daju osnovni pregled o HIV/AIDS-u i činjenice o zaštiti i liječenju, te najnovija događanja u vezi HIV/AIDS-a, počevši od trenutno provođenih aktivnosti do najnovijih novosti iz znanosti o HIV/AIDS-u iz Hrvatske i svijeta
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 10.8.2007
Keywords: AIDS (bolest) -- Prevencija