Grad Petrinja (Petrinja : Grad Petrinja, 2006)
Web-stranice stranice grada Petrinje.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.8.2007.; zadnji opis rema verziji dana:2.11.2021.)
Ranije urednica Valentina Gajšek.
Keywords: Lokalna samouprava -- Petrinja (Hrvatska); Petrinja (Hrvatska) -- Vodiči