Uredidom.com portal za kulturu prostora. (Velika Gorica ; Zagreb : [Uredidom.com], 2006)
Web-stranice sa savjetima, informacijama i idejama za uređenje i opremanje ureda i domova.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.7.2007.; zadnji opis prema verziji dana: 12.12.2017.)
Keywords: Unutarnje uređenje prostora