Općina Vrsar-Orsera službene stranice Općine Vrsar-Orsera. (Vrsar : Općina Vrsar-Orsera, 2007)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: https://vrsar.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.7.2007. ; zadnji opis prema verziji dana: 2.2.2023.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Vrsar; Vrsar -- Vodiči