Hrvatska liječnička komora - Hrvatska liječnička komora (Zagreb) (Zagreb : HLK, 2005)
Web-stranice strukovne organizacije liječnika.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.6.2007.; zadnji opis prema verziji dana: 5.9.2016.)
Keywords: Hrvatska liječnička komora (Zagreb)