Eko etno (Zagreb : Hrvatski farmer, 2004)
Mrežne stranice za prezentaciju proizvoda i usluga hrvatskog sela
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 27.6.2007
Keywords: Kulturna baština -- Hrvatska; Seoski turizam -- Hrvatska