Rijeka - Turistička zajednica grada Rijeke (Rijeka : Turistička zajednica grada Rijeke)
Web-stranice turističke zajednice grada
Pristup: World Wide Web ;ranije dostupno na URL: http://www.tz-rijeka.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.6.2007.)
Tekst na više jezika
Keywords: Turistička zajednica grada Rijeke; Turizam -- Rijeka