Komiža.hr službene stranice grada Komiže. ([Komiža] : [s. n.])
Mrežne stranice grada
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 12.6.2007
Keywords: Lokalna samouprava -- Komiža; Komiža -- Vodiči