Grad Makarska službene web stranice. (Makarska : Grad Makarska, 2007)
Web-stranice grada.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 11.6.2007. ; zadnji opis prema verziji dana: 2.5.2019.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Makarska; Makarska -- Vodiči