International Križevci.info (Križevci : [P.O.I.N.T], 2005)
Mrežne stranice o povijesti grada Križevaca, s pregledom kulturnih značajki, najvažnijih lokacija i najpoznatijih ličnosti vezanih uz grad.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 26.3.2007
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Križevci (Hrvatska) -- Vodiči