Gradska knjižnica Slavonski Brod - Gradska knjižnica (Slavonski Brod) (Slavonski Brod : Gradska knjižnica Slavonski Brod, 2002)
Web-stranice gradske knjižnice.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (os građe dana: 29.3.2007. ; zadnji opis prema verziji dana: 20.10.2020.)
Keywords: Gradska knjižnica (Slavonski Brod)