Kog znanstveno-stručni časopis Hrvatskog društva za geometriju i grafiku = scientific and professional i nformation journal of the Croatian Society for Geometry and Graphics - Hrvatsko društvo za geometriju i grafiku (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo za geometriju i grafiku, 2000)
Znanstveno-stručni časopis Hrvatskog društva za geometriju i grafiku za područja geometrije, primijenjene geometrije i računalne grafike.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.hdgg.hr/kog/index.html.
Stv. nasl. s naslovnice.
Od br.19(2015) urednice: Sonja Gorjanc, Ema Jurkin, Marija Šimić Horvath ; od 21(2017) glavna i odgovorna urednica: Ema Jurkin.
Tekst na hrv, engl. i njem. jeziku.
Opis prema br.23(2019) ; zadnji opis prema br.25(2021) dana: 22.02.2022.
Keywords: Računalna grafika -- Serijske publikacije