Zlatovez slavonski znamen od davnina - Smiljanić-Raković, Ružica ([Osijek] : Zlatovez.com)
Mrežne stranice o povijesti i tehnikama ovog slavonskog veza
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 19.3.2007
Keywords: Tradicijski vezovi -- Slavonija