Dvorci.hr ([S. l.] : Dvorci.hr, 2007)
Web-stranice o hrvatskim dvorcima.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.3.2007. ; zadnji opis prema verziji dana: 2.6.2022.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Dvorci -- Hrvatska