Hrvatski radioamaterski savez Croatian amateur radio association. - Hrvatski radioamaterski savez (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski radioamaterski savez, 2007)
Web-stranice udruge koja okuplja preko 2000 radioamatera u više od 90 radioklubova diljem Hrvatske.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.hamradio.hr
Ranije urednički kolegij časopisa i web stranice Petar Miličić ...[et al.].
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 8.3.2007. ; zadnji opis prema verziji dana: 17.6.2022.)
Keywords: Hrvatski radioamaterski savez (Zagreb); Radioamaterizam -- Hrvatska