Kineziološki fakultet - Kineziološki fakultet (Zagreb) (Zagreb : Kineziološki fakultet, 2004)
Web stranice fakulteta.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.kif.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.2.2007.)
Keywords: Kineziološki fakultet (Zagreb)