Općina Tkon (Tkon : Općina Tkon, 2011)
Službene mrežne stranice stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 26.5.2011.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Tkon; Tkon -- Vodiči